Välkomna till Nybro Emmaboda Fågelklubb.

Information om föreningen finns i fliken Förening och om du vill diskutera, fråga om föreningen eller fåglar går det bra i Obsboken eller i forumet.
Forumet måste man dock registrera sig på innan.
Föreningen har också en egen Facebooksgrupp för dess medlemmar som du finner om du söker på föreningsnamnet på Facebook

På grund av den nya lagen om skydd av personuppgifter har en ny flik lagts till där vi beskriver hur dina användaruppgifter hanteras av hemsidan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Välkomna till Nybro Emmaboda Fågelklubb.

 1. Sverker skriver:

  Här kan ni kommentera vad ni tycker.
  Ös på bara 🙂

 2. Stig Ljungdahl skriver:

  Hej

  Vill gärna kommentera den nya hemsidan.

  Tycker menyn är bra. Känner igen den från den gamla, men valen är lättare att göra i o m att dom får större fysiskt utrymme i menyn.
  Välkomstbilden är snygg, men frågan är om man skall ha den i längden? Man kanske kan ha olika årstidsbilder? Fåglar behöver inte nödvändigtvis vara på denna bild.
  Hur skall man skicka in bilder? Kommentarer till bilder bör kunna bifogas. Likaså om någon annan vill kommentera bilden.
  Kan man ha ett forum där man kan diskutera en obs eller något annat som rör klubbens angelägenheter?

  Anser också att någon eller några i klubbstyrelsen kan få befogenheter att göra vissa ändringar på sidan, exempelvis lägga upp nytt program eller lägga in dokument.

 3. sm7ths skriver:

  Hej Stig och tack för dina kommentarer.

  Bilden var bara någonting jag tog i farten ur min dator för att ha något eget så det inte blir något problem med copyright.
  Tror det finns funktioner som kan växla mellan olika bilder som man lägger upp men formatet är lite konstigt. typ 940*198 pixlar.
  Blir svårt att få in en fågel där 🙂
  Bilder kan man maila till mig eller ska kolla om man kan ge begränsade inloggningar till enskilda delar i menyn.
  I så fall kan alla som vill lägga upp bilder själva och man kan enkelt kommentera dom likt dessa kommentarer vi gör just nu och här.
  Alla inlägg som görs kan kommenteras så det kan liknas lite av ett forum.
  Man skulle kunna tänka sig att man kan anmäla sig till en aktivitet med en kommentar för just den aktivitetens inlägg osv.
  Just observationer kan man annars diskutera i obsboken.
  Problemet med forum är att dom kan vara Besvärliga att moderera och kräver en massa tillsyn då dom är populära att hacka och lägga upp en massa reklam och annat suspekt.
  Skulle också se någon eller några från styrelsen eller andra som också vill bidra till innehållet med att skriva inlägg osv.
  Det krävs då att man går igenom hur saker fungerar och hur man gör innan.
  Lägga upp dokument är lite trixigare och krävs att man ändrar i menysystemet eller infogar länkar i ett inlägg.
  Ska läsa på lite om hur man kan styra rättigheter för andra användare än administratörer så kan jag testa och lägga upp lite konton åt några som vill prova på.
  Men det är väldigt enkelt då man bara loggar in från nätet direkt på sidan och skriver sitt inlägg och sedan publicerar det.

  Återkommer.

Kommentarer inaktiverade.